Programmering – vägen till en lysande framtid

Att programmera är kreativt och roligt – och inte alls bara för dig som anser dig vara teknisk. Iftacs yrkeshögskoleutbildningar är en snabb och rolig väg ut i en framtidsbransch. På bara två år kan du forma en lysande framtid!

Kolla in våra YH-utbildningar

Flera av våra utbildningar ger dig möjligheter att arbeta med utveckling av mjukvara och inom telekom – toppskiktet av snabbväxande branscher. Det råder stor efterfrågan på kunniga programmerare och utvecklare.

Du behöver inte vara ett tekniskt geni för att söka. För de flesta utbildningarna räcker en examen från gymnasieskola eller kommunal vuxenutbildning. Läs mer om behörighet under varje utbildning.

Arbetsmarknaden formligen skriker efter duktiga Javautvecklare som vill vara med och forma framtidens system för datorer, mobiler, läsplattor, spel och appar. 

I en undersökning på europanivå uppger närmare 90 % av företagen att rekrytering av Linuxexperter står högst på prioriteringslistan och att merparten har svårt att rekrytera tekniker med nödvändig kompetens.

Det här är bara två exempel på hur eftertraktade och högt värderade programmerare med rätt utbildning är. Ta chansen och sök nu, sista ansökningsdag är 15 maj.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor!

Vi hjälper dig gärna!

 

Anette Johansson, Utbildningsledare Java

0650-55 64 03

Skicka e-post

Johan Bogg, Utbildningsledare Systemingenjör Linux

0650-55 06 05

Skicka e-post
Tillbaka

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV!

Läs vår integritetspolicy